Nowy u¿ytkownik
Nie wiem, czy ju¿ zauwa¿yli¶cie, czy nie. Je¿eli siê powtórzê to trudno ;p Otó¿ ¶wietna wiadomo¶æ dla uzale¿nionych od wowa ;D ... Wracamy do klimatów PRE-BC ... Scapegaming w³a¶nie dodaje nowy serwer do realmlista i jest to w³a¶nie serwer Pre-BC ... Niektórych to ucieszy, innych nie. Osobi¶cie uwa¿am, ¿e warto bêdzie stworzyæ tam chara i troszkê siê pobawiæ Niektórych mog± zniechêciæ raty serwera ( 1,5x ). Aha ... Zapomnia³em dodaæ jeszcze, ¿e bêdzie to serwer PVE/RP wiecej info tutaj ..... http://forums.scapegaming.com/index.php … pic=286194
Zajebicie jak ja lubie TBC WOLTK wedlug mnie jest #%&$ jedynie co w nim dobre to dual spec i tylko to, wyglad t7 jest zalosny i prawie podobny dla wszystkich klas to co wporowadzil tbc to bylo zajebiste mam nadzieje ze nei tza bendzie instalowac wowa do wersji 2.3.4 tylko z 3.0.9 pojdize tle ze bendzie tbc a nie woltk
Nowy u¿ytkownik
Gandzia napisał:
Zajebicie jak ja lubie TBC WOLTK wedlug mnie jest #%&$ jedynie co w nim dobre to dual spec i tylko to, wyglad t7 jest zalosny i prawie podobny dla wszystkich klas to co wporowadzil tbc to bylo zajebiste mam nadzieje ze nei tza bendzie instalowac wowa do wersji 2.3.4 tylko z 3.0.9 pojdize tle ze bendzie tbc a nie woltk
Gandzia... chyba ¼le mnie zrozumia³e¶... PRE-BC to nie znaczy TBC, tylko CLASSIC >>> czyli zwyczajny WoW, bez ¿adnego dodatku, z lvl-cup 60 .... To jest w³a¶nie PRE-BC ;D
Wymiatacz
z kim jak z kim ale ja wole z japoncami nie zadzieraæ w ¯ADNEJ grze online;p