Czy jeste¶cie za tym aby nasz kochany gm lub jakis oficer pofatygowa³ siê o Rozpisanie podzia³u rang? (wiem to by³o ale nie a¿ tak docelowo jak zrobie to teraz ;/ ... niewiem moze jestem pedantem? xD)
przyk³ad:
Ch³op : nowy
nastepna ranga( bo nazw nie pamietam ;/) :Rejstracja na forum
nastepna : Udziela sie na forum, Graidy
nastepna : Pomaga graczom , organizuje graidy etc, wiecej niz 20 postów na forum(niewiem czy to dobry pomys³ bo rozwine³o by siê nabijanie postów);/
to tak przyk³adowo ;/ co wy na to? ;P
Sta³y bywalec
Widzê, ¿e jeden przyk³ad nabijania postów ju¿ mamy:D
Mi sie wydaje ze ranga w gildii nie powinna miec znaczenia od tego ile nabiles postow na forum ale od tego czy inne osoby w GILDII cie szanuja.
Nowy u¿ytkownik
w samej rzeczy poza tym je¶li naprawdê chcesz graæ i dobrze siê w guild czujesz to ranga nie jest Ci potrzebna ... xD
Ranga w guild odpowiada temu w jakim stopniu chcesz s³u¿yæ gildii.
¯eby dostaæ rangê wy¿ej, musisz siê zas³u¿yæ u osób wy¿szej rangi.
Jak chcesz mieæ kapcia nic nie stoi na przeszkodzie, ale to wymaga poczucia
My¶lê, ¿e inny system jest niepotrzebny.
Ostatnio edytowany przez Elleander (2009-07-16 19:38:38)
Wymiatacz
Przemuniek napisał:
w samej rzeczy poza tym je¶li naprawdê chcesz graæ i dobrze siê w guild czujesz to ranga nie jest Ci potrzebna ... xD
mam w 100% identyczne przekonania:D co ci da jaka¶ #%&$ ranga?? ¿eby czuæ siê zajebistym albo bardziej kochanym??
Dysiu napisał:
co ci da jaka¶ #%&$ ranga??
Da ¶wiadomo¶æ innym graczom, czy maj± do czynienia z n0obem, czy mog± liczyæ na jego(jej[rule 34]) pomoc.
Ostatnio edytowany przez Elleander (2009-07-16 19:40:05)
Co daje ranga? To widaæ np gdy kto¶ potrzebuje pomocy i pisze Help me with quest... Kto idzie pomóc? Zazwyczaj Kapitanowie i w wzwy¿... Dlaczego nie pomagaj± (i tu równie¿ zazwyczaj) Ch³opi? W³a¶nie dlatego nimi s±
U¿ytkownik
dla mnie ranga wyzsza ( oficer) to znaczy ze koles dobrze zna sie na grze. posty i wykazanie sie na forum to jest na stronce a nie w grze. to wiec jest tak ze range sie otrzymuje w gildi jak grasz a nie jak piszesz na forum
Chmurek napisał:
Mi sie wydaje ze ranga w gildii nie powinna miec znaczenia od tego ile nabiles postow na forum ale od tego czy inne osoby w GILDII cie szanuja.
Te¿ dobre ale przyda³o by sie wpowadzic cos oficjalniejszego
bobeku napisał:
dla mnie ranga wyzsza ( oficer) to znaczy ze koles dobrze zna sie na grze. posty i wykazanie sie na forum to jest na stronce a nie w grze. to wiec jest tak ze range sie otrzymuje w gildi jak grasz a nie jak piszesz na forum
niestety w grze wam narazie nie pomoge bo sam mam spore klopoty (zaj*bali mi konto)
Rangi w GRZE powinny byc oparte tylko na zachowaniu w GRZE i to tyle do powiedzenia.
Chmurek napisał:
bobeku napisał:
niestety w grze wam narazie nie pomoge bo sam mam spore klopoty (zaj*bali mi konto)
Rangi w GRZE powinny byc oparte tylko na zachowaniu w GRZE i to tyle do powiedzenia.
Te¿ mia³em taki problem ale na szczescie to ja rejestrowa³em konto i by³o na moj email(na szczescie na scapie nie ma opcji zmien email ) ;], Opcja przypomnij has³o.
Ostatnio edytowany przez darky02 (2009-07-17 20:55:56)
darky02 napisał:
Chmurek napisał:
bobeku napisał:
Rangi w GRZE powinny byc oparte tylko na zachowaniu w GRZE i to tyle do powiedzenia.Te¿ mia³em taki problem ale na szczescie to ja rejestrowa³em konto i by³o na moj email(na szczescie na scapie nie ma opcji zmien email ) ;], Opcja przypomnij has³o.
Fajnie by bylo jakby ten mail jeszcze przychodzil bo juz czekam 2 tygodnie i w kazdy dzien staram sie choc raz wyslac