Zajebi¶cie siê zgadzam z Savemanem. Nie ma co sraæ ogniem, ka¿dy kiedy¶ zaczyna³. Grunt, ¿eby go¶æ my¶la³ i nie by³ debilem.
fakt faktem ze ilo¶æ popaprañców w naszej gildi ostatnio straszliwie wzros³a ... niewiem co jest tego przyczyn±, a mo¿e poprostu wiêkszo¶æ polaków to tacy #%&$ ze gadaæ z nimi nie idzie. Mo¿e to co¶ ze mn± jest nie tak ale moim zdaniem szacunek dla innych procentuje, a chamstwo tylko wrogów przysparza (a jak ka¿dy wie lepiej nie mieæ zbyt wielu wrogów)
U¿ytkownik
"Chamstwu nale¿y siê przeciwstawiaæ si³om i godno¶ciom osobistom"
Ja od jakiego¶ czasu jestem off to nie wiem co siê teraz do koñca dzieje.
Ale mo¿e tak zrobiæ przez najbli¿szy czas nie invowaæ nikogo, a tych "popaprañców" zmusiæ do chodzenia na GRaidy inaczej kick z gildi zobaczyæ co potrafi± pograæ troche z nimi warto¶ciowych zostawiæ nie warto¶ciowych na stracenie, bo niestety niektórzy s± w gildi dla napisu pod w³asnym imieniem(to takich chyba ma³o potrzebujecie). Wtedy gildia siê trochê przerzedzi i zostan± sami "dzia³acze gildi"
U¿ytkownik
Gdzie s± te rzesze ludzi, które tworz± Gildiê?
Czekaja na loading screenie xD [taki juz troche offtop sie robi]
Wymiatacz
jointano napisał:
Po konkursie na Guild Tabard widaæ, ¿e jest ca³e 7 osób, które maj± co¶ do powiedzenia... A co z reszt±? Gdzie s± te rzesze ludzi, które tworz± Gildiê?
JA narazie w WoWa nie gram bo jako¶ nie mam ochoty a uczyæ sie trzeba (i zaliczyæ pó³rocze:D)