U¿ytkownik
Jedni chodz± na pielgrzymki do Czêstochowy,a inni do Ziemi ¦wiêtej... Ja te¿ lubiê takie wêdrówki ale w WoWie ;p. To ju¿ chyba u mnie trdycja, ¿e ka¿dym charem udajê siê na pielgrzymkê do GM Island. <lol>. Taka zabawa w sumie, bo GM za to bana nie da, bo nie hackujesz nic przecie¿ tylko zwiedzasz ;p . A z tego wzglêdu, ¿e nigdy nie robi³em screenów bo zawsze GM wpada³ i dostawa³em kicka (te¿ mi sposób ;p ), to postanowi³em przy najbli¿szej okazji to nadrobic ... Tak wiêc dla niewierz±cych... oby siê nawrócili <lol>
Tutaj akurat zaraz po przybyciu na miejsce... Przyp³yn±³em t± ³ódk± Ale debile portali nastawiali, wszêdzie mo¿na siê dostaæ
Postanowi³em zwiedziæ ¶wiête miejsca jak na ka¿dej pielgrzymce ;p Po chwili postoju ruszy³em w droge...
Przy okazji trafi³em na pogrzeb jaki¶ chyba, ale najdziwniejsze by³o to, ¿e nikogo prócz solenizanta w wykopanym ¶wie¿o dole nie by³o... Le¿a³ tak sobie biedaczek odkryty to go troche ziemi± przysypa³em...
No jak ju¿ na cmentarz trafi³em to musia³em siê pomodliæ chwilê nad grobami GMów...
Pó¼niej poszed³em zwiedziæ zameczek...
...a ¿e akurat by³em g³odny, to #%&$³em siê GMom do spi¿arni... Jak siê pó¼niej okaza³o bieda na maxa... Co oni puste skrzynki wpierd***j± ?? WTF ?
W koncu tak siê szwendaj±c trafi³em na piêtro, gdzie zauwa¿y³em na stole jakie¶ reszty po ostatniej pedalskiej balandze GMow... tzn 4 kufle z niedopit± czerwon± oran¿ad±...
No ale jak szaleæ to szaleæ... wypi³em ten badziew i poszed³em na tarasik skrêciæ jakiego¶ s±¿nego lolka...
No i to by by³o na tyle... Wiêcej relacji z pielgrzymek chyba nie bêdzie bo tak szczerze to nic sie tam ciekawego nie dzieje ;p ... No czasem jakis GM wpadnie i mozna sobie pogadac, pozlewaæ z niego, albo dostaæ kicka ;p ... Ale czego siê nie robi dla rozrywki