Ot co, pytanie. Czy jeste¶ prawdziwym graczem? Jak poznaæ prawdziwego gracza? Spêdza milion godzin na graniu? Nie tylko! Prawdziwi gracze zaopatrzeni s± w sprzêt, który uprzyjemnia granie. Co to za mistrz w CSa, który gra na starej kulkowej myszce?
Poka¿cie ¿e jeste¶cie graczami! Tylko nie chwalcie siê, kto ma mocniejsz± grafikê, bo to nie ma sensu, nie po to zak³adam temat aby siê chwaliæ poka¿cie swoje peryferia dla graczy, na pewno je macie
Oto moje:
Klawiatura dla graczy Razer Lycosa, do nocnych rozgrywek, z pod¶wietleniem:
Mysz laserowa dla graczy Razer Coperhead:
Karta muzyczna, jak sama nazwa mówi Creative X-FI XTREME GAMER:
S³uchawki Creative Fatality:
G³o¶niki Crative 7.1 T7900:
Ale ze mnie nolife Ale gra siê ca³kiem przyjemnie
-. moje glosniki kosztowaly 20 zeta,przez co graja jak radio myszka otyczna tuscani tez pewnie z 30 zeta i klawafirmy endet lol ) 30 zeta maxx ;] ale monitor mam laitowny bo
dobra to ja sie pochwale
klawiatura HP notebook keyboard:
monitor 15.4' matowy antyrefleksowy:
myszka Symatec:
a widok mnie siedzacego w ogrodku przy grilu z piwkiem w reku BEZCENNY
Wymiatacz
mam pytanie zasadnicze ...
na #%&$ wam glosniki 5.1, 6.1, 7.1 i #%&$ w kosmos karty muzuczne skoro zazwyczaj gra sie na s³uchawkach?
Wymiatacz
ja gram na g³o¶nikach w cs:D lepiej jest
tylko musza byc g³osno
stormiq napisał:
mam pytanie zasadnicze ...
na #%&$ wam glosniki 5.1, 6.1, 7.1 i #%&$ w kosmos karty muzuczne skoro zazwyczaj gra sie na s³uchawkach?
Ja te¿ gram g³ównie na g³o¶nikach, zw³aszcza ¿e WoW posiada system d¼wiêku przestrzennego
Franek, chyba siê nie trudno domy¶leæ, ¿e s³uchawki s± do nocnych rozgrywek Aczkolwiek ja ost. gram tylko na g³o¶nikach
Wymiatacz
JA generalnie na kompie gram a na g³o¶nikach to dziwnieee gdzie pada taM POD£¡CZYÆ??!!
U¿ytkownik
jak mo¿na graæ w CS na g³o¶nikach?xd ja preferuje s³uchafony us³ysze ka¿dy krok i przeciwnik nie zd±rzy wyj¶æ porz±dnie a ju¿ jest praktycznie martwy ;D
Wymiatacz
wiesz masz kilka g³o¶ników dooko³a i ustawione do¶æ g³o¶no to du¿o lepiej s³ychaæ
Ja PC tylko u¿ywam do:
WoW 'a , Diablo 2 LoD , YouTube , Red te¿ , Pobierania muzyki na mp4 , pisania na gg do zak³adania kont na g³upich stronach typu www.nasza-klasa.pl
A o to mój sprzêt do zabawy szkoda ¿e nie real foto nie chce mi siê aparatu szukaæ...
http://www.xboxmod.pl/Xbox360.jpg
Ostatnio edytowany przez Gandzia (2009-07-06 11:42:40)