Ot co, pytanie. Czy jesteś prawdziwym graczem? Jak poznać prawdziwego gracza? Spędza milion godzin na graniu? Nie tylko! Prawdziwi gracze zaopatrzeni są w sprzęt, który uprzyjemnia granie. Co to za mistrz w CSa, który gra na starej kulkowej myszce?
Pokażcie że jesteście graczami! Tylko nie chwalcie się, kto ma mocniejszą grafikę, bo to nie ma sensu, nie po to zakładam temat aby się chwalić pokażcie swoje peryferia dla graczy, na pewno je macie
Oto moje:
Klawiatura dla graczy Razer Lycosa, do nocnych rozgrywek, z podświetleniem:
Mysz laserowa dla graczy Razer Coperhead:
Karta muzyczna, jak sama nazwa mówi Creative X-FI XTREME GAMER:
Słuchawki Creative Fatality:
Głośniki Crative 7.1 T7900:
Ale ze mnie nolife Ale gra się całkiem przyjemnie
-. moje glosniki kosztowaly 20 zeta,przez co graja jak radio myszka otyczna tuscani tez pewnie z 30 zeta i klawafirmy endet lol ) 30 zeta maxx ;] ale monitor mam laitowny bo
dobra to ja sie pochwale
klawiatura HP notebook keyboard:
monitor 15.4' matowy antyrefleksowy:
myszka Symatec:
a widok mnie siedzacego w ogrodku przy grilu z piwkiem w reku BEZCENNY
Wymiatacz
mam pytanie zasadnicze ...
na #%&$ wam glosniki 5.1, 6.1, 7.1 i #%&$ w kosmos karty muzuczne skoro zazwyczaj gra sie na słuchawkach?
stormiq napisał:
mam pytanie zasadnicze ...
na #%&$ wam glosniki 5.1, 6.1, 7.1 i #%&$ w kosmos karty muzuczne skoro zazwyczaj gra sie na słuchawkach?
Ja też gram głównie na głośnikach, zwłaszcza że WoW posiada system dźwięku przestrzennego
Franek, chyba się nie trudno domyśleć, że słuchawki są do nocnych rozgrywek Aczkolwiek ja ost. gram tylko na głośnikach
Wymiatacz
JA generalnie na kompie gram a na głośnikach to dziwnieee gdzie pada taM PODŁĄCZYĆ??!!
Użytkownik
jak można grać w CS na głośnikach?xd ja preferuje słuchafony usłysze każdy krok i przeciwnik nie zdąrzy wyjść porządnie a już jest praktycznie martwy ;D
Wymiatacz
wiesz masz kilka głośników dookoła i ustawione dość głośno to dużo lepiej słychać
Ja PC tylko używam do:
WoW 'a , Diablo 2 LoD , YouTube , Red też , Pobierania muzyki na mp4 , pisania na gg do zakładania kont na głupich stronach typu www.nasza-klasa.pl
A o to mój sprzęt do zabawy szkoda że nie real foto nie chce mi się aparatu szukać...
http://www.xboxmod.pl/Xbox360.jpg
Ostatnio edytowany przez Gandzia (2009-07-06 11:42:40)