Nowy u¿ytkownik
Witajcie ukochani ^^
hmm o sobie ... Nazywam sie Michauek , gram na gitarze hmm ... hmm ... lubie poimprezowac ;d (czytaj dobrze pochlac w doborowym towarzystwie) hmm ... no nie wiem dobra narazie tyle ktos musi zaczac. Potem dopisze.
next plz ^^
U¿ytkownik
No dobra. Mam na imiê Piotr a przezywaj± mnie Borek (twórcze co nie ). Razem z kumplami uprawiamy Parkour (obecnie mamy przerwê), a w wolny czas gram w wowa i trochê siê uczê. W WoW'ie gram druidem, moje profki to Jawelcrafter 375/375 i Enchanting 375/375. Mieszkam w województwie Wielkopolskim, w niedu¿ym mie¶cie Krotoszyn. Moim najlepszymi kumplami sa Szaaki i Ogorr, ktorzy razem ze mna graja na Cracku. Nic innego mi do glowy juz nie przychodzi co moge napisac wiec koncze!
Pozdrawiam Varessen
Varessen napisał:
No dobra. Mam na imiê Piotr a przezywaj± mnie Borek...
Dobrze ¿e nie Burek Poza tym pasowa³o by Ci, w koñcu wczoraj chcia³e¶ mnie po¿reæ w Hyjal
Ja jestem Kamil, mieszkam w ¯orach (ja to je na ¶lunsku, to jo je hanys^^), lubia³em sobie graæ na gitarce elektrycznej, ale teraz wisi na ¶cianie, lubiê robiæ zdjêcia oraz graæ w WoWa w doborowym towarzystwie (czyt. z Wami). Poza tym jestem informatykiem i na co dzieñ pracujê w sklepie komputerowym. Lubiê s³uchaæ ciê¿kiej muzyki
BTW Dziêki Regkgar za prze³amanie lodów.
Pozdro
~Saveman
Moderator
ja jestem Marcin, mam 20 lat, jestem studentem ekonomii ^^ tez gram w wowa prawie zawsze jak jestem w domu ostatnio, a tak to wiadomo imprezowanie, jakies chlanko raz w tygodniu, lubie tez jezdzic na rowerze i grac w pilke : o i tyle ;D
U¿ytkownik
No zal, ale zlamilem! Zrobilem nowy post zamiast pisac w tym XD Wybaczcie to nieporozumienie ale rano bylem troche niewyspany i nie wszystko chwytalem xD no fajny temat sie robi
Nowy u¿ytkownik
Jestem Karol. ;p Uprawiam Parkour, jezdze na BMX no i oczywiscie gram we WoWa. Gram hunterem (bo lubie xD). Reszte mozecie sobie doczytac u Varessen (Varessena? nie weim jak to sie odmienia, moze lepiej u Borka ;p
Ja jestem Szymon (jak zreszt± nazwa wskazuje ) Lubie graæ w WoWa (moja ulubiona postaci± jest MAG), mam 16 latek, i uczê siê w Technikum Informatycznym w E³ku ^^ Lubie czasem z kumplami poimprezowaæ, pobawiæ siê w piaskownicy grabkami i ³opatk± ;] no to chyba wszystko
Jestem Bartek:P zamieszkuje tereny wielkopolski a konkretniej ¦rem lat 19 (jak ten czas leci ;x) Interesuje sie hmm komputerami , grami , grafika. Ze sportow lubie skateboarding ewentualnie pilka nozna (ale to 2 tylko na kompie) Muzyke wiekszosc lubie ale glownie ciezka too chybaa by bylo na tyle ^^
Nowy u¿ytkownik
-Albert
-¦rem
-18
-Defor/Viceroyek
-komputery
-wszystkie gatunki muzy procz hiphopu i discopolo xd
Cze¶æ ^^
Hê, jestem Marysia mam 16 lat i uczê siê w liceum xD Mam w³oskie nazwisko.
Od 8miu lat jestem równie¿ uczennic± szko³y muzycznej, gram na gitarze i fortepianie
Przez 1,5 roku trenowa³am Capoeirê, jednak ci±gniêcie 2ch szkó³ na raz i stan zdrowia mi to uniemo¿liwi³y
Moje imiê w ¶wiecie Capoeira to Nizuma jest to indiañskie imiê...
WoWem zarazi³am siê od swojego faceta gram przede wszystkim kap³anem. Mam te¿ rogala i maga na 70tkach, ale jako¶ siê nie czuje w tych klasach ;/
nie uczê siê, bo mi siê nie chce.
W przysz³o¶ci planujê studiowaæ teoriê muzyki i romanistykê
www.missqa.fotka.pl
YEAH xD
Ostatnio edytowany przez Nizuma (2008-11-02 13:55:01)
U¿ytkownik
( brak w gildii prawdziwego nolifa )
CZesc jestem elsar pochodze z Silvermoon a mieszkam obecnie w Ogri. Pracuje na farmie golda.
............................................................
szkoda gadac
Nowy u¿ytkownik
Jestem Tomek. Mój bratem to Szaaki.Mam 15 lat. Gram w wow-a 4 miesi±ce. Jezdze na BMX. Gram Paladynem.
Nowy u¿ytkownik
Nazywam sie Mateusz , jestem studentem 2 kierunków Turystyki i rekreacji i AWF po nazwie kierunków mo¿na stwierdzic ze lubie sport. Mam 22 lata pochodze z ma³ego miasteczka Bi³goraj ko³o Lublina gdzie jest spoko;] mam w gildi swojego priesta bez ktorego nigdzie sie nie wybieram bo rajd jest przegrany jest nim Saveman pozdro for u ;]
to wszystko Saveman to nie moja postac jakby co;]
he wszyscy sie przedstawiaja to i ja xd. Nazywam sie £ukasz znajomi mnie przezywaja ' psycho ' a sam nie wiem dlaczego bo to sie zaczelo na kolonii 8lat temu mam 16 lat mieszkam w Hrubieszowie (woj. Lubelskie) od 9 lat gram w pi³ke nozna a od 3 w siatke i slucham HH oczywiscie. w wowa gram cos okolo roku. W naszej gildii mam 3 postacie woja priecha i rogala. ucze sie w technikum. profil technikum informatyczne.. to raczej wszystko o mnie pozdrawiam wszystkich.