Nowy u¿ytkownik
SIemka;] Jestem Adam mam 21 lat... mieszkam w Skalmierzycach taka wie¶ w woj Wielkopolskim ;p studiuje w £odzi. interesuje siê wszelkimi grami fabularnymi (nie tylko PC) i ASG ;] w sumie to tyle ;p
Mam na imiê gandzia albo i nie... xD hmm a zapomnia³em to nie moje imiê tylko nick
Wiêc tak na imiê mam Krzysztof ^^ mam 18 lat , nie d³ugo 19 ^^ , uczêszczam do liceum ale d³ugo tam nie zabawie , dopiero druga klasa choæ powinienem koñczyæ szko³ê w tym roku ale sie tak jednak nie stanie z powodu zbyt du¿ej ilo¶ci ocen niedostatecznych , z braku chêci i motywacji do nauki chyba zostawiê szko³ê dzienna i bêdê chodzi³ za rok do szko³y zaocznej sam jeszcze nie wiem... jak na razie polubi³em 2 gry mmorpg ( world of warcraft i diablo 2 lord of destruction ) , mam 2 starsze siostry , jedna ma mê¿a a druga ch³opaka co z nim mieszka , mieszkam z rodzicami i dziadkami, prawie z nikim ze mn± nie rozmawia w realu i ja prawie tez z nikim nie rozmawiam , uwa¿am sie za osobê której nikt nie lubi i nie potrzebuje... z racji tego ze jestem typowym no life'm nie mam dziewczyny ... ( uwa¿am ¿e ¿adna kobieta na ¶wiecie mnie nie chce i nie kocha.. )
ale za to mam Xbox'a 360 ^^ mam jedna oryginaln± grê ( Dead Rising ) a z racji tego ,¿e konsole nie dawno przerobi³em to kopi zapasowych oryginalnych gier których nie mam jest bardzo ma³o, mam nokie 3310 ^^ aa zapomnia³em mia³em teraz mam SEK310I xD. mo¿e jeszcze co¶ o sobie napisze ale to pó¼niej
Wymiatacz
JA #%&$ idz sie leczyæ^^ nie no joke;d Ale dziewczyna sie przydaje:D maja bardzo przyjemne buffy:D
Sta³y bywalec
Save radzê nie pisaæ na forum po koncercie jak jeste¶ pijany;p
Ostatnio edytowany przez LunaAdNoctum (2009-06-02 07:10:14)
Siema. Na imiê mi £ukasz. Akurat koñczê studia a obrona w pa¼dzierniku. W WoWa raczej narazie nie mogê s³u¿yæ pomoc± bo gram w niego od miesi±ca - za namow± znajomych. Ale szybko siê uczê i bêdzie mo¿na mnie braæ ¶mia³o na rajdy. Du¿y plus - du¿o siedzê przy kompie tak¿e mo¿na zawsze liczyæ na moj± pomoc. ¯yczê mi³ej gry wszystkim. I wybaczcie jak bêdê zadawa³ g³upie pytania (g³upie dla Was nie dla mnie ). Pozdrawiam.
Sta³y bywalec
Szkoda tylko, ¿e przyjêtych nowych do gildii ponad 100/200 osób a ma³o kto co pisze o sobie czy w innych dzia³ach;/ Widocznie maj± co innego do roboty podczas dc:)
LunaAdNoctum napisał:
Szkoda tylko, ¿e przyjêtych nowych do gildii ponad 100/200 osób a ma³o kto co pisze o sobie czy w innych dzia³ach;/ Widocznie maj± co innego do roboty podczas dc:)
Jaki ciekawy No ale mosz racja Ja idê w³a¶nie zdawaæ Trzymcie kciuki