Nowy użytkownik
SIemka;] Jestem Adam mam 21 lat... mieszkam w Skalmierzycach taka wieś w woj Wielkopolskim ;p studiuje w Łodzi. interesuje się wszelkimi grami fabularnymi (nie tylko PC) i ASG ;] w sumie to tyle ;p
Mam na imię gandzia albo i nie... xD hmm a zapomniałem to nie moje imię tylko nick
Więc tak na imię mam Krzysztof ^^ mam 18 lat , nie długo 19 ^^ , uczęszczam do liceum ale długo tam nie zabawie , dopiero druga klasa choć powinienem kończyć szkołę w tym roku ale sie tak jednak nie stanie z powodu zbyt dużej ilości ocen niedostatecznych , z braku chęci i motywacji do nauki chyba zostawię szkołę dzienna i będę chodził za rok do szkoły zaocznej sam jeszcze nie wiem... jak na razie polubiłem 2 gry mmorpg ( world of warcraft i diablo 2 lord of destruction ) , mam 2 starsze siostry , jedna ma męża a druga chłopaka co z nim mieszka , mieszkam z rodzicami i dziadkami, prawie z nikim ze mną nie rozmawia w realu i ja prawie tez z nikim nie rozmawiam , uważam sie za osobę której nikt nie lubi i nie potrzebuje... z racji tego ze jestem typowym no life'm nie mam dziewczyny ... ( uważam że żadna kobieta na świecie mnie nie chce i nie kocha.. )
ale za to mam Xbox'a 360 ^^ mam jedna oryginalną grę ( Dead Rising ) a z racji tego ,że konsole nie dawno przerobiłem to kopi zapasowych oryginalnych gier których nie mam jest bardzo mało, mam nokie 3310 ^^ aa zapomniałem miałem teraz mam SEK310I xD. może jeszcze coś o sobie napisze ale to później
Wymiatacz
JA #%&$ idz sie leczyć^^ nie no joke;d Ale dziewczyna sie przydaje:D maja bardzo przyjemne buffy:D
Stały bywalec
Save radzę nie pisać na forum po koncercie jak jesteś pijany;p
Ostatnio edytowany przez LunaAdNoctum (2009-06-02 07:10:14)
Siema. Na imię mi Łukasz. Akurat kończę studia a obrona w październiku. W WoWa raczej narazie nie mogę służyć pomocą bo gram w niego od miesiąca - za namową znajomych. Ale szybko się uczę i będzie można mnie brać śmiało na rajdy. Duży plus - dużo siedzę przy kompie także można zawsze liczyć na moją pomoc. Życzę miłej gry wszystkim. I wybaczcie jak będę zadawał głupie pytania (głupie dla Was nie dla mnie ). Pozdrawiam.
Stały bywalec
Szkoda tylko, że przyjętych nowych do gildii ponad 100/200 osób a mało kto co pisze o sobie czy w innych działach;/ Widocznie mają co innego do roboty podczas dc:)
LunaAdNoctum napisał:
Szkoda tylko, że przyjętych nowych do gildii ponad 100/200 osób a mało kto co pisze o sobie czy w innych działach;/ Widocznie mają co innego do roboty podczas dc:)
Jaki ciekawy No ale mosz racja Ja idę właśnie zdawać Trzymcie kciuki