System promowania (awansów) stosowany w gildii zwany: "Loyality / Lojalno¶æ"
Tak jak w nazwie, ustrój ma na celu zjednaæ do siebie towarzyszy gildii i sprawdziæ jaka jest ich Lojalno¶æ do braterstwa. Zak³ada to awansowanie na wy¿sz± rangê (Veteran lub Officer) tylko je¶li osoba kandyduj±ca wybierze sobie trzy osoby (o randze, na któr± ubiega siê o awans), które sprawdz± jej lojalno¶æ. Ka¿dy wybrany weteran/officer musi wyznaczyæ osobie kandyduj±cej zadanie na sprawdzenie lojalno¶ci.
By Pizarro
P.S. Sali, jak co¶ napisa³em niejasno to popraw
Pozdrawiam
~Saveman
U¿ytkownik
heh no fajnie saveman wszystko pisze a sali siê obija xD
Moderator
ja to potwierdzam lol i ja mu to przekazalem ;p
Nowy u¿ytkownik
Ciesze siê z tego ¿e mog³em jako¶ s³u¿yæ gildii.
Wiem ¿e teraz niektórzy mog± mieæ do mnie zastrze¿enia poniewa¿ nie u³atwiam wam zdobycia dobrej rangi.
Ale jednak to wszystko dla dobra gildii i po to by wyeliminowaæ ''noobow'' obejmuj±cych w pózniejszym czasie stanowiska dowodz±ce.
Sam sobie te¿ nie u³atwiam drogi na szczyt ale widzia³em du¿o osób co z gildii obra¿aj± siê nawzajem po czym zdarzy³o siê ¿e 1 nawet odesz³a z gildii. Zasada ta ma nas wszystkich do siebie zbli¿yæ i poznaæ.
Pozdrawiam Pizarro
_______________________________________________________________________________________
Chcia³em dodaæ ¿e mam nadzieje ¿e wiecej osób zacznie przyk³adaæ siê w takich sprawach.
Chodzi tu o to by ka¿dy móg³ dodaæ do gildii co¶ od siebie i braæ przyk³ad z naszych Wspania³ych officerów.
No i naszego Salidona ^^ bez niego to wszystko by le¿a³o w gruzach sw...
Ostatnio edytowany przez Pizza (2008-12-02 23:53:41)
te osoby mam wybrac na WOWie czy tu na forum ?? bo nie wszyscy s± online ca³y czas i te zadania troche czasu zajm±.
I jeszce jedno je¶li mam 5 postaci w gildii to kazd± musze robiæ te zadania ??
ksiunc13 napisał:
I jeszce jedno je¶li mam 5 postaci w gildii to kazd± musze robiæ te zadania ??
Oczywi¶cie Promowany jest charakter a nie operator komputera
Nie no zobaczymy jak bêdzie, pozdro
Nowy u¿ytkownik
Mo¿e i system nie jest super perfekt ale nie martw siê.
Bêdzie wszystko ustalone z salidonem i savemanem ;p
Nowy u¿ytkownik
jointano napisał:
System promowania (awansów) stosowany w gildii zwany: "Loyality / Lojalno¶æ"
Tak jak w nazwie, ustrój ma na celu zjednaæ do siebie towarzyszy gildii i sprawdziæ jaka jest ich Lojalno¶æ do braterstwa. Zak³ada to awansowanie na wy¿sz± rangê (Veteran lub Officer) tylko je¶li osoba kandyduj±ca wybierze sobie trzy osoby (o randze, na któr± ubiega siê o awans), które sprawdz± jej lojalno¶æ. Ka¿dy wybrany weteran/officer musi wyznaczyæ osobie kandyduj±cej zadanie na sprawdzenie lojalno¶ci.
By Pizarro
P.S. Sali, jak co¶ napisa³em niejasno to popraw
Pozdrawiam
~Saveman
No tak wszystko w porz±dku ale co bedzie jak przypadkiem officer bedzie wykorzystywal "noobka" ( Veterana ) dla swoich w³asnych celów ( daj to, daj tamto itd.) ??
A co bedzie z graczami którzy robi± za ninje w gildii tak jak ostatnio dzisiaj w nocy Miszczu bed±c w posiadaniu Onslaught Legguards #%&$³ kolejne twierdz±c ¿e zbiera równie¿ na Tanka ??
PS. Moim zdaniem Gildia jest dla wszystkich a nie dla jednej osoby
Ostatnio edytowany przez Lighthearted (2008-12-04 15:07:45)
LOL, niby dla czego uwa¿asz Miszcza za ninje ?? Mo¿e tez zbieraæ 2 razy T6 i dla DPSu i dla tanka, na jego miejscu tez bym tak zrobi³, chocia¿ nieee ja tak bêdê robiæ, zbiorê gear dla tanka a pó¼niej/ w miêdzyczasie dla DPSu, no i mo¿e jeszcze pod heal (tzn. Paladynem, Magiem to mogê tylko raz) A co do tego ¿e Oficer mo¿e siê wys³u¿yæ to trzeba byæ ju¿ kompletn± Ciota za przeproszeniem by siê dawaæ tak wykorzystywaæ... rozumiem pomoc czy wspólna zabawa. no ale wydaje mi siê w naszej gildii nie ma takich oficerów )
Nowy u¿ytkownik
Szymonstr napisał:
LOL, niby dla czego uwa¿asz Miszcza za ninje ?? Mo¿e tez zbieraæ 2 razy T6 i dla DPSu i dla tanka, na jego miejscu tez bym tak zrobi³, chocia¿ nieee ja tak bêdê robiæ, zbiorê gear dla tanka a pó¼niej/ w miêdzyczasie dla DPSu, no i mo¿e jeszcze pod heal (tzn. Paladynem, Magiem to mogê tylko raz) A co do tego ¿e Oficer mo¿e siê wys³u¿yæ to trzeba byæ ju¿ kompletn± Ciota za przeproszeniem by siê dawaæ tak wykorzystywaæ... rozumiem pomoc czy wspólna zabawa. no ale wydaje mi siê w naszej gildii nie ma takich oficerów )
Pozostaje kwestia godno¶ci z wspó³pracy z Graczami z Gildii skoro mial juz jedne legsy T6 a nie mial kompletnego T6 na co mu drugie i czy to mu w czym¶ pomo¿e ??
PS. Gildia jest po to by sobie pomagac a nie "Ja tylko wezmê i #%&$ z reszta"
Ostatnio edytowany przez Lighthearted (2008-12-04 15:41:45)
ehh k³ótnie sie zaczynaj± dajcie se spokój zobaczymy jak to bedzie sz³o
PS. officerowie szykujcie dla mnie narazie 15 zadañ a pó¼niej nastêpne rangi
Lighthearted napisał:
No tak wszystko w porz±dku ale co bedzie jak przypadkiem officer bedzie wykorzystywal "noobka" ( Veterana ) dla swoich w³asnych celów ( daj to, daj tamto itd.) ??
Nie bêdzie takich officerów, i to Ci mówiê ja, Saveman, jakem ja st±pam po ziemi, nie bêdzie takich officerów
Lighthearted napisał:
A co bedzie z graczami którzy robi± za ninje w gildii tak jak ostatnio dzisiaj w nocy Miszczu bed±c w posiadaniu Onslaught Legguards #%&$³ kolejne twierdz±c ¿e zbiera równie¿ na Tanka ??
eeee od Miszcza to siê odpiertenteges
ksiunc13 napisał:
ehh k³ótnie sie zaczynaj± dajcie se spokój zobaczymy jak to bedzie sz³o
PS. officerowie szykujcie dla mnie narazie 15 zadañ a pó¼niej nastêpne rangi
Nie uwa¿am to za k³ótni, tylko za dyskusjê. Takie rozmowy s± potrzebne, dziêki nim mo¿na sobie wyja¶niæ parê spraw.
Nawi±zuj±c do zadañ dawanych kandydatom na awans. Tu nie chodzi o to, ¿eby kto¶ komu¶ zbiera³ Primal Life'y tak jak uwa¿a Lighthearted. Bo to ju¿ jest ³apówka
Zadania maj± na celu pokazanie swojej lojalno¶ci, co w ³añcuchu przyczynowo skutkowym efektuje zdobyciem zaufania! Maj± byæ to zadania lub sytuacje, które nas zbli¿aj±, poszerzaj± krêgi przyjació³ i nadaj±ce Gildii braterskie otoczenie! Mamy siê dziêki temu lepiej poznaæ i graæ dla zabawy z przyjació³mi i dla przyjació³.
Wracaj±c do wykorzystywania ni¿szej rangi, mo¿na zleciæ kandydatowi na awans np pomoc w zdobyciu lepszego gearu innemu cz³onkowi Gildii. Ot taki przyk³ad, wtedy weteran/officer nic z tego nie ma (bo nic nie powinien mieæ), a jednocze¶nie gracz X chodzi z graczem Z na raidy, po to by ten zdoby³ sobie gear i tym samym ich znajomo¶æ ro¶nie, staj± siê dobrymi kolegami, i wszyscy ¿yli d³ugo i szczê¶liwie
Over
Nowy u¿ytkownik
Po Pierwsze MISZCZA mam na ignore liscie dla mnie to noob koniec i kropka.
Po Drugie ja wcale nie my¶lê ¿e oficerowie tak bêd± robiæ tylko "jakby mieli zamiar".
Lighthearted napisał:
Po Drugie ja wcale nie my¶lê ¿e oficerowie tak bêd± robiæ tylko "jakby mieli zamiar".
Rozumiem. No to ka¿demu officerowi, który tylko pomy¶li o wykorzystywaniu naszych przyjació³ z Gildii, zostanie mu obni¿ona ranga, bez mo¿liwo¶ci stania siê ponownie officerem. Skoro siê nie nadaje, nie mo¿e nim byæ.