Wymiatacz
Jka mam preja all t6 i jakieś itemy SWP i zbieram na drógi set bo chce w shadow sie zrobić to mam od razu wychodzić z heal i chodzić z greenami shadow no bez #%&$ jaj....
Użytkownik
ale wiecie co mnie najbardziej WPIENIA?!
Wchodzi sobie gość co może ze 2tyg jest w gildii, ma 70 lvl full epic itp bajery czuje sie koks, i na wejściu jebie pytanie a "kiedy mi podniesiecie range?! bo mam rekruta" nic sie nie udziela nic nikomu nie pomoże wszystko ma w dupie tylko byle jemu było dobrze...PLAX ludzie ogarnijcie sie troche ja w tej gildii jestem chyba od początku a nie sapie o żadne podwyższanie rangi, bo zresztą po co to komu? Co mi da ranga nic..
przemyślcie to
~Shinmu
Zgadzam się z tym. jeśli chodzi o mnie ja jestem w gildii od jakiś 2 miechów i mi w niej dobrze. udzielać się udzielam bo i czasami powiem o co Kaman na radiach passuje itemy nawet te mi potrzebne. Oraz założyłem i piastuje urząd admina TS
Wymiatacz
Mnie tam jebie już jaka ma range^^ ja na każdej postaci prawie mam inną;p ja tu siedze od listopada różnie bywało i różnie jest;p ale NIE WIDZĘ różnicy jak grasz postacią z rangą np ADEPT czy WETERAN dla mnie to może rang nie być(no może oficerzy co by ten burdel(zwany gilda) ogarnęli) POKÓJ!! aha PLZ osuńcie te LS......
Wymiatacz
Nic ale wyrażam swój bulwers bo patałachy(GM) nic z tym nie umia zrobic;/
jezus ja od pol roku bedac w gildii mam rekruta na jednym charze a na innych adepytow ... i jaks malo mnie to obchodzi jak mam range ;p pozatym nei kminie wogole tego tematu .. zroobil sie spam w #%&$