Nowy użytkownik
Tanking
Używam dwóch podstawowych makr basic tank & spank:
/cast [stance:2] Sunder Armor; Defensive Stance
/cast Heroic Strike
/startattack
i
/cast [stance:2] Revenge; Defensive Stance
/cast Shield Block
Devastate & Sunder – użyj z CTRL 5 sunders następnie devastates
/cast [modifier:ctrl] Sunder Armor; Devastate
Devastate, Shield Slam, and Heroic Strike Cleave zamiast Heroic Strikez CTRL
/castrandom Devastate, Shield Slam
/cast [modifier:ctrl] Cleave; Heroic Strike
/castsequence reset=6 Shield Slam, Devastate, Devastate
Tab sunder - Zmiana targetu , sunder i zmiana na poprzedni target – nie zobaczysz nawet zmiany ale mobki do ciebie przyjdą napewno
/targetenemy
/cast Sunder Armor
/targetlasttarget
Thunder Clap
#showtooltip Thunder Clap
/cast [stance:1/2] Thunder Clap; Defensive Stance
Makro dla Paladyna na cleanse w raidzie:
/cast [help] Cleanse /stopcasting /cast [target=player] Cleanse /cast [target=party1] Cleanse /cast [target=party2] Cleanse /cast [target=party3] Cleanse /cast [target=party4] Cleanse /stopcasting
Makro dla Priesta w raidzie:
/cast [help] Cleanse /stopcasting /cast [target=player] Dispel /cast [target=party1] Dispel /cast [target=party2] Dispel /cast [target=party3] Dispel /cast [target=party4] Dispel /stopcasting
Poprawcie jak mam błędy Made By Ugly
Każdy Palek i Preja ma mieć wpisane to makro na następnym raidzie
Szymonstr napisał:
Eeee a jak nie będzie mieć tego na raidzie?? Nigdy przedtem to nie było wymagane ;pp po za tym zawsze Palkiem innego makra używam ;pp
Ja Ciebie nie widziałem na raidzie jeszcze w tym roku Także Szymku, nie wypowiadaj się na temat NASZYCH raidów
ja wam dam zajebiaszczy makro dla locka lub maga, gdyz zapewne kazdy z nas podczas duelu lub na raidzie zapomina wlaczyc np trinkety
#showtooltip TUTAJ NAZWA CZARU np Shadow Bolt /use 13 /use 14 /script UIErrorsFrame:Clear() /cast TUTAJ NAZWA CZARU np Shadow Bolt
wymagane duze litery przy nazwie czaru
Nowy użytkownik
Wiecie co ja tak to czytam i nic nie kumam;p Może mi ktoś wytłumaczyć o co tu kaman?
makros to np pare rzeczy w jednym przysku .. tak jak np moj 'patrz powyzej' jednym przyciskiem uruchamais 3 kolejne sekwence np (wlacz trinket 1, wlacz trinket 2 i uzyj czaru) dzieki czemu zaoszczedzasz czas ktory w PvP jest potezna bronia .. sa rozne marka do roznych rzeczy ... aby go uzyc wciskasz POMOC > MACRO > i wklejasz lub psizesz sam jakies macro tyle