Moderator
Mia³em przyjemno¶æ poleadowaæ guild raid na SWP i musze przyznac ze pisanie poradnika mialo swoj sens. Co prawda Kalca nie zabilismy ( by³o pozno) ale w 13 bylismy w stanie go zabic ( zdjelismy mu 13% hp z 3 priestami). Wszyscy ktorzy zgodzili sie isc na raid prosze o wpis tutaj. Bedziecie invovani poza kolejka.
Saveman pomy¶la³ o wszystkim
Raiding Squad:
Algenargh, Equador, Elitemaro, Maevinaa, Saveman, Lexarpl, Biaaczz, Lunaadnoctum, Araneus, Vikoopl, Dysiu, Ewaan, Ceemka, Saanral, Chickagobull, Neoraz, Horgan, Lisz, Annetka, Azib, Prelate
Moderator
Saveman saved us...
Sta³y bywalec
ja wczoraj dalem zajebiscie w palnik, wiec nie moglem uczestniczyc w tym zacnym, epickim motywie... ale jako cos, to prosze o inv ;]
U¿ytkownik
ja tez bylem prichem Safan±... do pierwszego bossa... ;p
Kogo jeszcze potem zrobiliscie?
Ostatnio edytowany przez szybki (2009-01-23 08:38:33)
Wymiatacz
Nowy u¿ytkownik
podoba mi sie ten pomysl xD ja jakos dzis wieczorkie mebde mial chwile pograc chyba kolo 22 ale wiecei jak jest "piatek tygodnia koniec i poczatek"
peace
Nowy u¿ytkownik
ja bym sie chetnie wpisal na liste <paladyn 5/8 t6 prot , 4/8 t6 holy, 6/8 t6 ret> <hunter 4/8 t6> <shaman elemental 3/8 t6 z dobrym gearen> <warek dps 2/8 t6 > <rogal 1 part t6 z glaiwa i dobrym gearem> T6 to nie wszytko : ] jak cos to inv nie ukrywam ze najbardziej mi zalezy na odpicowaniu huntera i shamana. have a nice day