Konkurs na Guild Tabard
Ja, Saveman, jako prawa ręka, lewa noga, prawe jajko Salidona, po uprzednich ustaleniach z Władzami Gildii, mam przyjemność ogłosić konkurs na Guild Tabard. Jako jedna z najpotężniejszych Gildii na serwerze, pragniemy posiadać najlepszy tabard na serwerze. Jednocześnie to członkowie Gildii tworzą jej potęgę, tak i oto jej członkowie Tabard stworzą.
Niech każdy braciszek i siostrzyczka z gildijnego rodu, poświęci parę minutek, na zaprojektowanie Tabardu, który będzie naszą chlubą.
Jako że to konkurs, to i nagrody będą. Otóż nagrodą numer jeden, największym zaszczytem, jaki dostąpi zwycięzca, będzie fakt, iż ponad 300 chłopa będzie popylać po serwerze w Tabardzie, który zaprojektował.
Nagroda numer dwa, to szacunek w Gildii, po przez uzyskanie tytułu Weterana. Jednakże ranga to również odpowiedzialność, razem z Weteranem dojdą Ci nowe obowiązki.
Nagroda numer trzy, dla zaspokojenia potrzeb majątkowych, to 10 000 Golda, które sam Salidon przekaże zwycięzcy w ustronnym miejscu
Jak widzicie, tworzenie nowego Tabardu Gildijnego, to nie tylko frajda, ale i pewne korzyści. Aby uczestniczyć w konkursie, należy wypełnić poniższe warunki.
----------------------------------------------------------------------------------------
Regulamin:
1. W konkursie może uczestniczyć każdy niezależny członek Gildii "Braterstwo Krwi", który jednocześnie posiada konto na forum. Jedna osoba może złożyć jeden projekt. Złożenie kilku projektów, jest równoznaczne z rezygnacją z konkursu.
§
2. Projekt tabardu wykonujemy u Tabard Vendora, który znajduje się w każdym większym mieście.
§
3. Po wykonaniu projektu, należy go sfotografować klawiszem Print Screen, a następnie wyciąć fragment, zawierający okno tabardu. Zdjęcie należy wrzucić do Galerii Zdjęć naszego forum, w dziale Guild Tabard, a następnie umieścić link do obrazka w tym oto temacie. Instrukcja jak tego dokonać, po kliknięciu na następujący LINK.
§
4. Konkurs trwa do odwołania, czyli do uzbierania odpowiedniej ilości zgłoszeń.
§
5. Po zakończeniu konkursu, rada nadzorcza i żiri wybierze wszystkie projekty godne uwagi, a następnie zostaną one zlinkowane w temacie.
§
6. Spośród wybranych projektów, każdy członek forum, będzie mógł zagłosować na taki, który mu się najbardziej podoba. Można oddać tylko jeden głos.
§
7. Głosowanie zostanie zakończone, gdy jeden projekt będzie przeważał zdecydowaną liczbą głosów.
§
8. To Wy wybierzecie tabard, który Wam się najbardziej podoba, i nie będziecie musieli wysyłać smsów za 3 zł plus vat!
§
9. Po zakończeniu głosowania, projektant zwycięskiego modelu otrzyma oczekiwane nagrody, pod warunkiem, jak Salidonowi uda się taki Tabard namalować
§
10. Zarząd Gildii zastrzega sobie prawo do odrzucenia projektów, które są wykonane bez przestrzegania warunków, niewyraźne, lub z innych powodów.
§
11. Dopuszczalne są jedynie posty, zawierające projekt Tabardu, wszystkie inne będą kasowane! Posty z projektem mogą zawierać krótki komentarz. Dyskusja na temat konkursu może się odbywać wyłącznie na osobnym temacie (należy go założyć).
§
12. Regulamin może ulec zmianie w trakcie trwania konkursu, na co nie ma nikt wpływu
§
----------------------------------------------------------------------------------------
Jako żebyście wiedzieli o co kaman, Saveman zgłasza pierwszą propozycję Tabardu:
Użytkownik
Sry ze nie wrzucilem do galeri ale tak wyszlo...
Taki troche #%&$ i z dupy ale nagrobek jakos mi pasowal do pala
BEDE WETERANEM xD
-----------
WSTAWIAĆ ZDJĘCIA PRZEZ GALERIĘ FORUM!
Tobie poprawiłem, następne posty proszę wstawiać jak należy!
~Saveman
Stały bywalec
Tabard by Nattesheim
obczajac
-----------
WSTAWIAĆ ZDJĘCIA PRZEZ GALERIĘ FORUM!
Tobie poprawiłem, następne posty proszę wstawiać jak należy!
~Saveman
postawiłem na prostote bo zawsze wyglada najlepiej,
brak loga na srodku nie jest blędem .. celowy zamiar tworcy - mnie
-----------
Wątek przeniesiony!
~Saveman
Ostatnio edytowany przez szcz (2009-01-31 17:21:00)
Moderator
Tabard by Roting
Stały bywalec
Od razu wiadomo co spotka jakiegoś allucha po spotkaniu z Bratem, bądź Siostrą Krwi:)
-----------
Edytowany by ~Save
Ostatnio edytowany przez LunaAdNoctum (2009-02-20 15:57:43)
Wymiatacz
Czytałem regulamin sry za pisanie tu ale zauważyliście ze większość tabardów na "blut elwach" są??
bo jaki jeden z nielicznych nie am wielkeij glowy albo garbu ktory zaslania tabard ..