Ustaliliśmy zasadę przyjmowania Altów (alternatywnych postaci) do Gildii. Jeżeli ktoś ma Charakter Alternatywny i chciałby nim grać jako członek Gildii, może poprosić o zaproszenie. Wymagany level - 50. Nieaktywność wyższa niż 10 dni Alta = kick z Gildii
Ktoś powiedział, że to nie ma sensu, bo takie Alty nie przydadzą nam się. To nie prawda, obecność Alta w Gildii umożliwia bycie na bieżąco w sprawach Gildii. Jeżeli ktoś sobie leveluje postać, i nagle słyszy że Gildia idzie na raid (czytają Gild Channel) może się przelogować na postać bazową i w tym raidzie uczestniczyć.
~Saveman
Użytkownik
też tak sądzę ... nie chcieliście mego druta !!! fakać to
mówiłem żeby tak było to nie. i musiałem grać w jakiejś podrzędnej gildii aż zdobyłem full epic gear
nie ładnie nie ładnie
niepodoba mnie sie to x] gdyz:
altem nie gram zawsze jak gram frutkiem np i ide sobie na raid swp to mi 4 h mija zeby je wyczyscic a potem na ogol juz mi ise nie chce grac wiec ejden dzien z glowy w wowa, tak samo reszto jak ejst odbra okazja na swp to zawsze elog i skutek taki ze struclem gram zadko -.- [puki co ofc ]
Użytkownik
mi sie to podoba, kazdy moj alt byl przyjmowany odrazu do gildii jak o to poprosilem, wyjatkiem bylo jak poprosilem Lisza bo powiedzial zebym sie #%&$ł i zebym go zapytal na 70 lvlu jak bede ful epik
Użytkownik
Jak kazdym charem jak 70 wbilem pisalem, a epiki to juz razem z wami zbieralem