Wymiatacz
Jka mam preja all t6 i jakie¶ itemy SWP i zbieram na drógi set bo chce w shadow sie zrobiæ to mam od razu wychodziæ z heal i chodziæ z greenami shadow no bez #%&$ jaj....
U¿ytkownik
ale wiecie co mnie najbardziej WPIENIA?!
Wchodzi sobie go¶æ co mo¿e ze 2tyg jest w gildii, ma 70 lvl full epic itp bajery czuje sie koks, i na wej¶ciu jebie pytanie a "kiedy mi podniesiecie range?! bo mam rekruta" nic sie nie udziela nic nikomu nie pomo¿e wszystko ma w dupie tylko byle jemu by³o dobrze...PLAX ludzie ogarnijcie sie troche ja w tej gildii jestem chyba od pocz±tku a nie sapie o ¿adne podwy¿szanie rangi, bo zreszt± po co to komu? Co mi da ranga nic..
przemy¶lcie to
~Shinmu
Nooo w³a¶nie. Na #%&$ Ci ranga jak ja i tak lubiê graæ z Tob±, i mo¿esz byæ #%&$ rekrutem, dla mnie jeste¶ wielki Shinmu ^^
Po za tym nie ranga mówi o cz³owieku jakim jest
~Save
Zgadzam siê z tym. je¶li chodzi o mnie ja jestem w gildii od jaki¶ 2 miechów i mi w niej dobrze. udzielaæ siê udzielam bo i czasami powiem o co Kaman na radiach passuje itemy nawet te mi potrzebne. Oraz za³o¿y³em i piastuje urz±d admina TS
Wymiatacz
Mnie tam jebie ju¿ jaka ma range^^ ja na ka¿dej postaci prawie mam inn±;p ja tu siedze od listopada ró¿nie bywa³o i ró¿nie jest;p ale NIE WIDZÊ ró¿nicy jak grasz postaci± z rang± np ADEPT czy WETERAN dla mnie to mo¿e rang nie byæ(no mo¿e oficerzy co by ten burdel(zwany gilda) ogarnêli) POKÓJ!! aha PLZ osuñcie te LS......
Wymiatacz
Nic ale wyra¿am swój bulwers bo pata³achy(GM) nic z tym nie umia zrobic;/
jezus ja od pol roku bedac w gildii mam rekruta na jednym charze a na innych adepytow ... i jaks malo mnie to obchodzi jak mam range ;p pozatym nei kminie wogole tego tematu .. zroobil sie spam w #%&$