Chcia³em przedstawiæ ¶wietny dodatek do WoWa. Jest nim Group Calendar. Jest to dodatek, który synchronizuje siê z Gildi±, dziêki czemu ka¿dy cz³onek Braterstwa bêdzie widzia³ Zadania dodawane przez innych.
Bardzo przydatny w planowaniu RAIDów, wystarczy wej¶æ na Group Calendar (ikona domy¶lnie obok minimapy) i widzimy, kto kiedy i i której planuje RAID na dan± instancjê, mo¿na siê zadeklarowaæ, czy bêdziemy na nim czy nie.
Oprócz tego mo¿na oczywi¶cie wstawiaæ inne wa¿ne zadania jak daty urodzin itp.
Bardzo polecam i zachêcam aby ka¿dy go mia³
Sprawnie dzia³aj±ca na naszym serwerze wersja: Group Calendar 4.1
UWAGA! Wersja Group Calendar 4.2.1 nie dzia³a poprawnie, gdy¿ jest przeznaczona do dodatku Wrath of the Lich King. Proszê zainstalowaæ wersjê 4.1.
Nowy u¿ytkownik
No ¶wietne Pozdrawiam
@
Poproszê o re:host poniewa¿ gdy klikam w link pojawiaj± siê mi jakie¶ dziwne cyfry.Proszê o re:host
Ostatnio edytowany przez Norny (2008-12-22 18:15:35)
Bo przegl±darka próbuje Ci otworzyæ plik, zamiast pobieraæ. Kliknij prawym na linka i daj "Zapisz element docelowy jako..." i go spokojnie pobierzesz.
Pozdrawiam
~Saveman
Nowy u¿ytkownik
Dziêkuje ;D
U¿ytkownik
ja mam jakis blad i nie aktualizuje sie
U¿ytkownik
ssij ;D inne addony mi chodza tylko ten kalendarzyk nie idzie
no to masz problem mi dzia³a szkoda tylko ¿e tak ma³o osób korzysta
1 problem tylko, Default jest ustawiony na GuildMaster, wiêc nawet jak du¿o osób ma, niewiele jest pod³±czonych do naszego GC Kana³u, prosi³bym wiêc o zmianê na Piechura lub co¶.
http://wow.curse.com/downloads/wow-addo … 43636.aspx
Wersja pod WotLK (dzia³a u nas)
Ostatnio edytowany przez Elleander (2009-07-07 15:28:17)
To naprawde dzia³a? fajne takie cos gm umieszcza tydzien przed raidem informacje o takowym i mysle ze obejdzie ona z 40 osob przez te kilka dni(o ile pamietali by zeby tam zagladac ^^) jestem za