Chciałem przedstawić świetny dodatek do WoWa. Jest nim Group Calendar. Jest to dodatek, który synchronizuje się z Gildią, dzięki czemu każdy członek Braterstwa będzie widział Zadania dodawane przez innych.
Bardzo przydatny w planowaniu RAIDów, wystarczy wejść na Group Calendar (ikona domyślnie obok minimapy) i widzimy, kto kiedy i i której planuje RAID na daną instancję, można się zadeklarować, czy będziemy na nim czy nie.
Oprócz tego można oczywiście wstawiać inne ważne zadania jak daty urodzin itp.
Bardzo polecam i zachęcam aby każdy go miał
Sprawnie działająca na naszym serwerze wersja: Group Calendar 4.1
UWAGA! Wersja Group Calendar 4.2.1 nie działa poprawnie, gdyż jest przeznaczona do dodatku Wrath of the Lich King. Proszę zainstalować wersję 4.1.
Nowy użytkownik
No świetne Pozdrawiam
@
Poproszę o re:host ponieważ gdy klikam w link pojawiają się mi jakieś dziwne cyfry.Proszę o re:host
Ostatnio edytowany przez Norny (2008-12-22 18:15:35)
Nowy użytkownik
Dziękuje ;D
Użytkownik
ja mam jakis blad i nie aktualizuje sie
Użytkownik
ssij ;D inne addony mi chodza tylko ten kalendarzyk nie idzie
no to masz problem mi działa szkoda tylko że tak mało osób korzysta
1 problem tylko, Default jest ustawiony na GuildMaster, więc nawet jak dużo osób ma, niewiele jest podłączonych do naszego GC Kanału, prosiłbym więc o zmianę na Piechura lub coś.
http://wow.curse.com/downloads/wow-addo … 43636.aspx
Wersja pod WotLK (działa u nas)
Ostatnio edytowany przez Elleander (2009-07-07 15:28:17)
To naprawde działa? fajne takie cos gm umieszcza tydzien przed raidem informacje o takowym i mysle ze obejdzie ona z 40 osob przez te kilka dni(o ile pamietali by zeby tam zagladac ^^) jestem za