Nowy użytkownik
No nie wiem co mam pisać . Mam na imię Marcin mam 28 lat ( chyba najstarszy ). Lubie jeździć samochodem (Meganka) . Słucham muzyki Techno i reszty po trochu. Mam zajebistą żonke Ewę i córeczke Martynkę ( już prawie 4 roczki ). Lubie grać w WoWa na Officialu grałem Undead Wojownikiem full T5 ( oczywiście TANK ). Skończyłem z Officialem hmm... szkoda kasy.
Pracuję w Największej w Polsce rozlewni win jako Elektryk Automatyk (Serwis Techniczny).
Dobra Bedzie tego dobrego !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rottingcorpse => Arathell itd. to moj najmłodszy braciszek ( lama z niego )
Pozdro dla wszystkich mam nadzieje ze porajdujemy troche razem
Wymiatacz
Nazywam się Michałek:D Mam 16 latek:D I mieszkam w Rzeszowie:D Chodzę do LO na profil mat-inf^^ Generalnie gram Priestami:D Dla niezorientowanych Rzeszów to w Podkarpaciu:D a dla jeszcze mniej ogarniętych to w południowo-wschodniej Polsce:D
BTW: Ktoś tam pisał że nie ma no lifa hmm... ja na świętach mam zamiar pomaniaczyc:D Ale mam nadzieje że znów sie nie wciągnę jak na wakacjach:D
Ostatnio edytowany przez Dysiu (2010-01-30 19:43:49)
Użytkownik
Cze jestem Mikas mam lat *18*, gram w łorld of łorkraft i kałnter-strajk 1.6 _/
lubie kaszke <3
Your ~
Shinmu(:
Ostatnio edytowany przez Szymek kolega windziarza (2008-12-30 20:27:05)
Użytkownik
Mam na imie Artur mieszkam i urodzilem sie w ldz (Łódź) mam 18 lat prawie 19 gram w wowa z rok czasu mam Huntera 70 Rogala 70 Locka 70 Ucze sie zaocznie ( co 2 weekend) w tygodniu albo sie obijam albo pracuje widze ze fajna atmosfera w gildi tylko szkoda ze malo ludu sie rejestruje pozdro
Gość
Witam Szanowne Panie i Panów Mam na imie Karo(18 lat) Mieszkam w małej miejscowości- Borkowizna/k. Lublina.Jak paru przedmówców #%&$ gaz ile wlyzie:D Poza tym bardzo dużo gram też na gitarze elektrycznej. Słucham większości gatunków Metalu (szczególnie BM). W planach mam założenie kapeli death/black (niestety z racji, ze nasze próby kończą się zawsze konkretnym stanem upojenia alkoholowego, może byc ciężko:D). W Wowa gram z pół roku. Mam shamma, rogue,priesta i maga na 70lvlach.
Eh się rozpisałem;p
A ja jestem Macias. Obecnie mieszkam w Olsztynie, choć generalnie jestem z Ełku jak jeden zdaje się z przedmówców, natomiast studiuję filozofię i #%&$ spirol w pysk jak inny przedmówca.
Lubię dobrą muzę, dobre kino, dobre żarcie, wino, kobiety i śpiew (czyt. darcie ryja) niekoniecznie w tej kolejności.
Na wowcracku mam następujące postacie:
W gildii:
Herr Warcrimer, Tauren, wojownik. Pseudonim #%&$. Jebie po oczach i tankuje czasami.
Z zawodu górnik, w wolnych chwilach dłubie w inżynierii.
Krukomor, dla przyjaciół Mroźny Tadek. Jest magiem lodu, kiedy trzeba może schłodzić gorzałkę czy jebnąć z bani dla odmiany..
Zajmuje się wyrabianiem biżuterii i zaklinaniem obiektów.
Nie zrzeszeni:
Rasluka - czarownik z oberwaną żuchwą, co za tym idzie małomówny, trochę śmierdzi ale ma dobry dps.
Ma swój ogródek i zajmuje się alchemią.
Gnomeripper - syn dziwki i pirata, w gildii łotrzyków był kucharzem. Jego specjalność to pieczeń z gnoma nadziewana truflami.
Obdziera ze skóry i szyje motywy..
Wilczan - szaman, przeprowadza zajebiście nagłe ataki z zaskoczenia buzdyganem na mazak.
On.. a on tylko kwiatki zbiera i ryby łowi.
Damballah - kapłan voodoo. Siedzi ciągle na chacie, gdyż gdziekolwiek się nie ruszy musi płacić kolosalne twarzowe.
Z zawodu krawiec.
Nowy użytkownik
elo na imie mi Mati ( aka Czarny/ Biaaczz) lat 21 eee #%&$ znaczy sie prawie 22 damm . jestem z ŁDZ studjuje zarzadzanie na uniwerku co wiaze sie z ciaglym melanzem w zyciu cwiczylem/uprawialem wiekszosc mozliwych sportow ale tylko Basket zatrzymal mnie na dluzej To jest TO ! inne zainteresowania to kobiety muzyka(kazda) melanz choc spirolu alni wody juz nie pije tak duzo ale za to lubie sie wychiloowac If u Know What I Mean co tam ciekawego moge o sobie napisac hmmm co do WoWa to strasznie mnie to wciaga trudno mi okreslic ile juz gram ale pierwszy raz gralem przed matura potem mialem przerwe i dopiero jakos w zeszlym roku zaczolem troche bardziej grac, pomimo ze "#%&$ szopek" to jakos czuje sie noobem xD ale spokojnie z wami napewno uda mi sie wejsc w wyzszy poziom wtajemniczenia. gralem kazda klasa w wowie i narazie najlepiej mi sie gra huntem (szkoda #%&$ tylko ze na tym servie jest ban na peta ) a zapomnialem dodac ze jestem maniakiem filmow jak i seriali
peace
Stały bywalec
hehe widzę, że jakiś słuchacz Infernal War:D
Stały bywalec
Fuck... chciałem edytować posta ale jakoś mi się usunął...
Mam na imię Kuba, #%&$ spirol w pysk, obecnie melinuję się w Olsztynie, jednocześnie będąc z Mrągowa (Warm-Maz)
Nowy użytkownik
Witam:) Nazywam się Darek, ale mówią na mnie Hateous, Alwaro lub Daro (takie typowe...) Mam 20 lat;p Studiuje prawo, mieszkam w Skawinie (niedaleko Krakowa). Interesują mnie szutki walki(Kung Fu, Capoeria, Karate), pływanie i narciarstwo:P czasem gram w TVNie;p Moim hobby jest kolekcjonowanie broni np. katany. Palę shishe;p(moja miłość<3) .Zaleta lubię imprezy w dobrym towarzystwie:D Wada: pije dużo, ale mocny łeb jest:D W wowa gram z bracholem lecz on poszedł do Ally...I to tyle;p Ave "BK" Ave Horda:D
Nowy użytkownik
Hmmm....Obyś rację miał Co Wy na to, żeby stworzyć profil gildi na NK? Już część zwas pozapraszałem do znajomych;p Oczywiście zostałem zalany wiadomościami typu "WTF?" "Znamy się?" "Szukasz znajomych?" Pozdro all
No to zaczynamy
Jestem Mateusz mam 16 na karku
po co tu przyszedłem? Nie wiem
Moje marzenia? sprawa osobista
Hobby? Nie wiem
Muzyka? Przeczyta w opisie wystarczy
Lata spędzone na Wowie? Po co gadać, powiedzmy tak w 2005 spróbowałem po jasiek 6 h dziennie. Teraz po wielu spotkaniach w AH i GC gram 4/3 h
Nauka? Sprawa osobista
Ciekawostka? Umiem zasnąć wszędzie(dosłownie^^)
~Anatorn
smierdze moczem, oraz cieplym kalem i miewam nocne polucje .. caly ja
Ostatnio edytowany przez szcz (2009-01-31 20:58:16)
Stały bywalec
szcz napisał:
smierdze moczem, oraz cieplym kalem i miewam nocne polucje .. caly ja
widzę, że mamy dużo wspólnego:D