Nowy użytkownik
Ja powiem krotko....
to jest moje zdanie i nie musicie go podzielac.....
po 1 jesli ktos np: ma t6 legs i idzie z kims z gildi to kultura nakazuje pasnac to...
po 2 jesli ktos jest #%&$ w gildi byc nie powinien....
po 3 jesli wybral sobie profeske na furry sory ale jego problem np mag ma jedna profeske i zbiera jedno...
po 4 prosze nie komentowac mojej wypowiedzi jest to tylko moja indywidualna ocena sytuacja.......
po 5 jesli ktos jest malo kolezenski to tak jest.. sry.. ale ja nie raz pasowalem rzeczy ludziom ktorym te rzeczy byly bardziej potrzebne.....
Ostatnio edytowany przez Rottingcorpse (2008-12-04 20:11:26)
Nowy użytkownik
Dokładnie nic dodać nic ująć...
Jeśli officer będzie miał zamiar wykorzystywać Kandydata osoba ulegająca takiemu zachowaniu powinna jak najszybciej skontaktować sie z Guild Masterem (czyli Salim)
lub można też zgłosić to do mnie. Oczywiście wszystkie takiego typu informacje trafią do najwyższych szczebli tej gildii i zostaną surowo osądzone.
Użytkownik
fajnie i ja mam to wszystko pisać? hah mam lepsze rzeczy do robienia xD jakby ktoś mógł mi skrócić wszystko powyżej był bym wdzięczny
Użytkownik
no tak xD czytać*
Nowy użytkownik
Czyli co jakbym chciał mieć wyższa range w gildi to wyznaczacie mi zadanie które mam zrobić np jak wspomnieliście pomoc komuś na raidach ?
nowy oficer ? czy to zonacza ze którys ze starszych odchodzi ? .. inaczej by chyba tego nie było ...
Stały bywalec
dziiiiz... o co tyle szumu? generlanie to mam #%&$, sa ludzie kumaci i ludzie mniej kumaci. z mniej kumatymi mniej sie gra, sprawa jasna.